Чому вигідніше брати саме рамкові москітні сітки на пластикові вікна?

Вибираючи москітну сітку, слід звертати увагу на її характеристики. Їх не так багато, але вони є і кожна з них – важлива. На що саме потрібно звертати увагу? Насамперед важливим є баланс вартості та параметрів. Якщо вас не цікавлять якісь надзвичайні можливості (більша міцність, нестандартні розміри, ролетні конструкції, особливості кріплення тощо), рекомендуємо купити звичайну сітку на пластикове вікно.

Основні «за» на користь антимоскітки на пластикове вікно

Переважна більшість (понад 95%) москітних сіток на ринку відносяться саме до цієї категорії. Це найнадійніший, найпопулярніший та оптимальний за ціною варіант, який підходить всім і кожному.

Сітка-антимоскітка для пластикових вікон має чимало переваг. Однією з них є висока ремонтопридатність. Якщо вас цікавить це питання, рекомендуємо посилання https://fabkom.com.ua/moskitnye-setki-ukr/remont-moskitnih-sitok/, де можна замовити послугу «ремонт москітних сіток» за вигідними цінами.

Також серед переваг антимоскітної сітки на пластикове вікно (насамперед перед моделями, які ставлять на дерев’яні вікна):

  • дуже швидке виготовлення (до 20 хв.);
  • виключно простий монтаж і демонтаж (власноруч, ніякі сторонні послуги для цього не потрібні);
  • орієнтованість на стандартні пластикові вікна (звідси – універсальність);
  • і ще раз – ремонтопридатність!

Щодо останнього пункту. Справді, москітні сітки для пластикових вікон мають гарну ремонтабельність. За посиланням вище можна замовити ремонт антимоскітки з заміною полотна, ручок та кріплень – всіх основних компонентів конструкції.

Які є варіанти щодо вибору москітної сітки?

Москітні сітки можна вибирати за багатьма параметрами. Подібні вироби розрізняються за конструкціями, цільовим призначенням, величиною комірки, матеріалами виготовлення та іншими важливими характеристиками.

Основні критерії вибору:

  • призначення – більшість антимоскітних сіток орієнтовані на встановлення у віконний отвір, але є і спеціальні моделі для дверних прорізів (в тому числі розсувні плісе та магнітні штори) ;
  • особливості конструкції – крім стандартних рамкових моделей можна замовити конструкційно більш просунуті рішення (наприклад, рулонні сітки);
  • розмір комірки – більшість моделей мають переріз 1,1х1,1 мм., але можна вибрати і більш щільні варіанти 0,25/0,5х1 мм.

Також у наявності дорогі, але дуже міцні моделі, у яких сітка виготовлена з нержавіючої сталі (сітки-антикішка). Вони здатні витримувати певні навантаження та агресивну дію з боку невеликих тварин (кішок і птахів, насамперед).

Джерело