У бою на Харківському напрямку загинув 34-річний лейтенант з Хмельниччини

У Шепетівській громаді повідомили, що 27 травня у боях із російськими окупантами на Харківському напрямку загинув лейтенант ЗСУ Костянтин Михальчук на позивний «Генерал».

Костянтин народився 19 грудня 1989 року у Шепетівці. Був засновником та очолював громадську організацію «Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО». За результатами виборів 2015 року був обраний депутатом Шепетівської міської ради VII скликання від Шепетівської міської організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», повноваження якого склав 18 травня 2017 року.

Костянтин Михальчук став на захист України ще у 2014 році у складі 95 ОШБр. Він пройшов шлях від розвідника до командира групи. Обіймав посаду інженера загону і готувався після ротації очолити роту, йдеться у повідомленні Шепетівської міської ради.

Зі слів побратимів, Костянтин був дуже світлою людиною. Веселою і з гарним почуттям гумору, армійського гумору. Завжди дбав про свій особовий склад, це для нього був пріоритетом. Був різнопрофільним фахівцем військової справи, від управління дронами до вибухотехніки.

У Костянтина Михальчука залишилися дружина та син, який цьогоріч піде у 1 клас.

Джерело