Футбольні зірки України й Польщі зіграють благодійний матч у Варшаві

У Варшаві 6 червня, напередодні товариського матчу національних збірних України і Польщі відбудеться благодійна зустріч футбольних зірок двох країн.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила одна з організаторів заходу, голова Товариства друзів України в Польщі Вероніка Марчук.

Метою благодійного матчу, пояснила вона, є об’єднання всіх, хто любить спорт, а також підтримують український народ, який героїчно протидіє російській навалі.

«У межах заходу збиратимуться кошти на конкретну благодійну ціль: «швидку допомогу» для Торецька Донецької області», — зазначила Марчук.

У складі української команди виступатимуть, зокрема, колишні гравці національної збірної В’ячеслав Шевчук, Андрій Воробей, Андрій Воронін, Володимир Єзерський. Польську команду, серед інших, представлятимуть ексгравець донецького «Шахтаря» Маріуш Левандовський, Яцек Бонк, Марцін Жевляков, Томаш Франковський.

Матч зірок футболу України і Польщі відбудеться на варшавському стадіоні «Агрикола». Квитки можна буде придбати на сайті Товариства друзів України.

На благодійний аукціон виставлятимуть футболки та м’ячі з підписами Андрія Шевченка, Олександра Зінченка, Михайла Мудрика, Олега Блохіна та інших зірок.

Організаторами благодійного футбольного матчу виступили Товариство друзів України, фундація «Польсько-український центр», гуманітарний центр «Реставратор», збірна зірок польського футболу.

Як повідомлялося, в межах підготовки до Євро-2024 Україна 7 червня на Національному стадіоні у Варшаві зіграє товариський матч зі збірною Польщі. У груповій фазі Євро-2024 Україна гратиме з Румунією (17 червня), Словаччиною (21 червня) і Бельгією (26 червня).

Фото: tpu.7loc.com

Источник