«Ваша праця надихає спортсменів», – Віталій Кім привітав миколаївських тренерів з професійним святом

 

У пʼятницю, 19 липня, з нагоди відзначення Дня тренера України у Миколаєві привітали кращих тренерів області з олімпійських та неолімпійських видів спорту.

 

Долучилися до заходу начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його перший заступник Георгій Решетілов, голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

 

Віталій Кім підкреслив важливість спорту для Миколаївщини, зазначивши, що область продовжує підтримувати своїх спортсменів навіть у складних умовах.

 

«У нас є дві ліцензії на Олімпіаду-2024 і я сподіваюся, що наступного року цю планку буде підвищено. Попри війну та втому, ми маємо багато роботи попереду. Зараз спорт не є основним напрямком, але ми пам’ятаємо про нього, продовжуємо підтримувати та розвивати. Ваша праця надихає наших спортсменів до нових звершень. Зі святом! Разом до перемоги!» – сказав очільник Миколаївської ОВА.

 

Далі за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Миколаївській області, багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня тренера в Україні Віталій Кім нагородив тренерів відзнаками «Святий Миколай Чудотворець» II та ІІI ступеня.

 

Крім того, кращі тренери отримали почесні відзнаки Миколаївської обласної ради «За заслуги перед Миколаївщиною», почесні грамоти, подячні листи Миколаївського міського голови, грошові сертифікати від виконавчого комітету Миколаївської міськради та почесні відзнаки управління молоді та спорту Миколаївської ОВА.

 

Зазначимо, що у заході також взяли участь секретар Миколаївської міської ради, голова регіонального відділення НОК України у Миколаївській області Дмитро Фалько, начальник управління молоді та спорту Миколаївської облвійськадміністрації Михайло Ніколаєв та начальниця управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міськради Ірина Бондаренко.