Сергій Тюрін вручив державну нагороду (посмертно) рідним екскерівника Хмельницького обласного ТЦК та СП

Начальник Хмельницької ОВА вручив високу державну нагороду рідним колишнього керівника Хмельницького обласного ТЦК та СП, полковника Володимира Миколайовича Возного.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності України та вірність військовій присязі, Указом Президента України Володимира Зеленського орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджений ВОЗНИЙ Володимир Миколайович (посмертно).

«Він був справжнім другом, патріотом, відданим своїй країні та справі. Кожен, хто мав нагоду познайомитися з ним, знає, що це тяжка втрата. Нехай пам’ять про Володимира Миколайовича буде світлою і благословенною. Дякую батькам за виховання гідного сина, а дружині та дітям — за їхню любов» – зазначив Сергій Тюрін.

Нагадаємо, що полковник Сергій Возний загинув 3 листопада 2023, у результаті бомбового удару на Запорізькому напрямку. Йому було 44 роки.

Володимир Возний народився 22 грудня 1978 року на Дунаєвеччині. Вищу освіту здобував у Кам’янці-Подільському та у Києві.

З 2000 року військовий проходив службу на Закарпатті у складі 128 окремої механізованої дивізії. З 2003 року служив в 50 окремому інженерно-саперному батальйоні на Кам’янеччині. У 2014 році він брав участь в АТО у Луганській та Донецькій областях.

З липня 2015 року Володимир обіймав посаду військового комісара у Кам’янці-Подільському.

У березні 2022 року Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України полковника Володимира Возного було призначено начальником Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Джерело