Обстріл Донеччини 18 серпня — четверо цивільних загинули, ще 4 — отримали поранення — 18 серпня 2024 :: Донеччина

Обстріл Донеччини 18 серпня - четверо цивільних загинули, ще 4 - отримали поранення - 18 серпня 2024 :: Донеччина

Росіяни атакували Донеччину. Фото: прокуратура

Кількість жертв і постраждалих внаслідок російських атак 18 серпня зросла. Станом на 18:00 у регіоні четверо загиблих та четверо постраждалих. Про це повідомили у пресслужбі Донецької обласної прокуратури.

У Мирнограді отримав поранення 41-річний чоловік, росіяни скинули з дрона вибуховий пристрій. У нього діагностовано осколкові поранення та перелом шийного відділу хребта.

Крім цього, війська РФ завдали удару по Торецьку, російський снаряд влучив по будинку, де жила подружня пара: 67-річна жінка загинула, а її 64-річний чоловік отримав поранення, він перебуває у важкому стані.

Також під удар загарбників потрапило село Розлив Волноваського району. У дворі свого будинку загинув 25-річний мешканець, ще один 23-річний цивільний отримав тілесні ушкодження.

Розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Раніше ми писали, що 18 серпня російські війська двічі атакували Мирноград. Внаслідок ранкової атаки загинула 83-річна пенсіонерка, також відомо про 56-річну постраждалу.

Вдень від рук росіян загинув 44-річний чоловік. Попередньо, ворог використав «ФАБ-500».

Переможемо цензуру разом!

Як читати «Новини Донбасу» на окупованих територіях

Джерело