Тижневий дайджест

 

Головні новини від Миколаївської ОВА за тиждень з 12.08 по 18.08

 

На Миколаївщині відбувся Всеукраїнський відкритий благодійний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат, присвячений воїнам-героям Збройних Сил України та з нагоди другої річниці заснування СК СК «ЕВЕРЕСТ-2022».

Детальніше: http://surl.li/txdnyr

 

Віталій Кім провів зустріч з делегацією UNOPS. Обговорили подальші кроки взаємодії обласної влади з міжнародними донорами.

Подробиці тут: http://surl.li/fhcbvm

 

Три громади Миколаївщини отримали важливу технічну підтримку, яку UNOPS закупили за кошти Королівства Данія: три екскаватори Sinomach та два вилкові навантажувачі 2,5 тонни.

Деталі тут: http://surl.li/blkgie

 

У Миколаєві пройшла зустріч, присвячена обговоренню нагальних питань осіб з інвалідністю в умовах воєнного стану.

Детальніше: http://surl.li/zuzjsr

 

Віталій Кім зустрівся з олімпійською чемпіонкою Ольгою Харлан. Обговорили розвиток спорту на Миколаївщині та відновлення діяльності Миколаївського фахового коледжу фізичної культури. Також начальник ОВА привітав спортсменку з її успіхами на Олімпійських іграх 2024 року.

Подробиці тут: http://surl.li/bjyypl

 

У Миколаєві відбувся Молодіжний форум «Вільні мріяти», присвячений Дню молоді в Україні: найактивніші представники молоді Миколаївщини обговорили нагальні питання та поділилися своїми досягненнями, планами та цілями на формування молодіжної політики регіону. До заходу долучився Віталій Кім.

Деталі тут: http://surl.li/ohkurx

 

#тижневийдайджестова