Прильотів по Нововолинську не було, можливі перебої з водою: Карпус звернувся до мешканців через ранкові обстріли | Новини Нововолинська

Прильотів по Нововолинську не було, можливі перебої з водою: Карпус звернувся до мешканців через ранкові обстріли | Новини Нововолинська

Ситуації в Нововолинську – контрольована. Хоча подекуди відсутнє електропостачання і виникають перебої з водою. Про це розповів очільник міста Борис Карпус.

У зверненні до жителів Нововолинська, опублікованому на офіційній сторінці у фейсбуці, мер закликав їх запастись водою та зарядити ґаджети. А також запевнив, що всі місцеві комунальні підприємства працюють в штатному режимі, хоча й визнав, що ситуація в країні – достатньо серйозна.

“Як ви бачите ворог знову атакував, була повітряна тривога по цілій Україні. Знову під обстрілом об’єкти енергетичної системи та інші об’єкти критичної інфраструктури. Але в Нововолинську не зафіксовано жодних прильотів. Дякуємо Зройним Силам України, які з гідністю відбивають ці атаки.

Щодо ситуації в місті, то вона – контрольована. В деяких кварталах і деяких районах міста відсутня електрика. Також можливі перебої з водою. Тому я дуже заохочую вас набрати воду і зарядити павербанки. Всі комунальні підприємства працюють в штатному режимі. Ситуація – достатньо серйозна. Прошу віднестися дуже відповідально до цього. До кінця доби буде більше інформації щодо загальної ситуації в країні і в місті зокрема. Будемо інформувати”, – зазначив Карпус.


Джерело