На Буковині внаслідок двох ДТП постраждали троє людей — розпочато розслідування | Події

До поліції надійшло повідомлення від медиків, про те, що до них доставлено двоє неповнолітніх хлопців з тілесними ушкодженнями, ймовірно отриманими внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Виїздом в лікарню, слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції попередньо встановили, що в селі Ропча 15-річний житель села Верхні Петрівці, керуючи мопедом, не впорався з керуванням, допустив з’їзд скутера в кювет з подальшим перекиданням.

Унаслідок ДТП мопедист та його 13-річний пасажир отримали травми різного ступеня тяжкості.

Учора, 25 серпня, ще одна автопригода трапилась також у селі Ропча. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 42-річний водій автомобіля «Kia», рухаючись по вулиці Сторожинецькій, зіткнувся з автомобілем «Mercedes-Benz», під керуванням 30-річного місцевого жителя.

У результаті аварії старший з водіїв отримав закриту травму живота. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілого до лікарні для надання допомоги.

Транспортні засоби вилучено. Досудові розслідування тривають.

За матеріалами поліції Чернівецької області

Источник