Ця зачіска ідеально підходить дорослим жінкам: У чому її унікальність

Вікові зміни впливають на весь організм людини й волосся не виняток. З віком зʼявляється сивина, волосся стає тонким та ламким. Однак у будь-якому віці кожна жінка може обрати собі зачіску, яка пасуватиме якнайкраще.

Про «класичну зачіску», яка пасуватиме майже всім дорослим жінкам йдеться в публікації  Еxpress

Боб — класична жіноча зачіска

Якщо правильно підстригти та зробити укладання бобу, майже всі жінки похилого віку матимуть фантастичний вигляд. Текстурований боб із шарами та ніжними хвилями може візуально збільшити об’єм волосся та зробити вас візуально молодшою.

Однак, краще уникати подовженого бобу спереду. Це може зробити небажаний акцент на шиї. 

 

Якщо ви не хочете прощатися з довжиною, то краще зробити шарування. Використання легких і плавних шарів матиме здоровіший вигляд.

Якщо ви плануєте радикальні зміни, краще звернутися за порадою до свого перукаря. Адже ми всі різні та маємо свої вподобання.

Догляд за стрижкою

Побутує думка, що волосся краще сушити природним шляхом, без додаткових інструментів, та, виявляється, це не так. Коли волосся вологе, воно в рази перевищує власну вагу.

Це робить волосся слабшим, більш сприйнятливим до пошкоджень і ламкості. Щоб запобігти таким наслідкам, рекомендують сушити волосся феном з використанням спеціальних засобів для термозахисту, обирати найнижчу можливу температуру фена та дотримуватися необхідної відстані від волосся до насадки.

Джерело