Миколаївщина отримала 10 мікроавтобусів для дітей з особливими освітніми потребами від землі Нижньої Саксонії

 

У понеділок, 14 жовтня, Миколаївська область отримала 10 нових мікроавтобусів Volkswagen, наданих землею Нижньої Саксонії. Ці транспортні засоби будуть передані школам області для дітей з особливими освітніми потребами.

 

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

 

Чотири мікроавтобуси отримують навчальні заклади міста Миколаєва. По одному автомобілю буде передано в Новоодеську, Баштанську, Новобузьку, Вознесенську, Південноукраїнську та Первомайську громади.

 

«Дуже дякую Премʼєр-міністру землі Нижня Саксонія Штефану Вайлю, представникам Volkswagen AG, керівниками Мальтійського Ордену та Промислово-комерційній палаті Ганноверу. Ця допомога є гарним прикладом того, як ставляться іноземні партнери до наших дітей», — зазначив Віталій Кім.

 

Нагадаємо, що у лютому 2024 року між Миколаївською обласною військовою адміністрацією та Урядом землі Нижня Саксонія було підписано спільну заяву про наміри партнерського співробітництва. Підписавши документ сторони заявили про свою готовність сприяти розширенню співробітництва та підтримувати Україну на шляху до Європейського Союзу і в процесі її відновлення.

 

Ministerpräsident Stephan Weil

Niedersachsen