Підлітку, який побив 15-річного студента профтехучилища у Хмельницькому оголосили підозру

Сьогодні слідчі Хмельницького райуправління поліції оголосили 17-річному юнакові підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, подія сталася 2 жовтня близько 23:00 години в одному з гуртожитків м. Хмельницького. Між двома студентами 17 та 15 років виник конфлікт, в ході якого старший хлопець побив молодшого, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.

15-річному хлопцеві, який постраждав унаслідок бійки в хмельницькому гуртожитку, вчора, 10 жовтня, провели невідкладну операцію. Йому видалили селезінку, повідомило Суспільне.

“У нього був розрив селезінки, ми вели його консервативно. Він у нас жодного разу не вставав, упродовж тижня перебував на строгому ліжковому режимі спочатку в реанімації, потім в хірургії. Селезінка могла або зростися, або тріснути повністю. Сталося друге, тому стан дитини раптово погіршився. У черевній порожнині було багато крові. Пацієнт потребував ургентного оперативного втручання”, — пояснила директорка Хмельницької міської дитячої лікарні Катерини Дем’яник.

За її словами, наразі хлопець перебуває у реанімаційному відділенні Хмельницької міської дитячої лікарні: “Операція пройшла успішно. Вона була виконана згідно з існуючими стандартами. Станом на ранок дитина у важкому стані, що відповідає ранньому післяопераційному періоду”.

 

Джерело