На Харківському напрямку ситуація залишається складною — Сили оборони

На Харківському напрямку оперативна обстановка залишається складною, але Сили оборони контролюють ситуацію.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

«Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Протягом минулої доби відбулося два бойових зіткнення в районі Тихого.​​ Сили оборони адекватно реагують на дії ворога та продовжують ефективно нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів. Втрати ворога за минулу добу склали 95 істот, з них безповоротні – 44, санітарні – 51», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також на Харківському напрямку знищено та пошкоджено 18 одиниць озброєння та військової техніки, знищено 50 укриттів для особового складу та одне місце зберігання боєприпасів.

В ОТУ «Харків» запевнили, що Сили оборони України контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії РФ.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 15 жовтня 2024 року становлять близько 671 тис. 400 осіб, зокрема за минулу добу – ще 1210 осіб.

Источник