SMAS ліфтинг: суть методу безопераційної підтяжки обличчя

Чи готові ви сміливо зустрічати перші вікові зміни на обличчі, поява яких неминуча? Розглядали варіант хірургічної підтяжки, але постало ще більше питань, страхів і побоювань перед фейсліфтингом? Донедавна це був єдиний шлях якісної підтяжки обличчя, яку можна проводити при наявності яскраво виражених ознак старіння. Проте спеціалісти галузі естетичної косметології та пластичної медицини не стоять на місці, а турбуються про стан вашої шкіри в 30, 40 і 50 років без очікувань глобального погіршення ситуації.

Для профілактики вікових змін і відтермінування потреби в пластичних операціях зʼявилася нова можливість — ультразвуковий SMAS-ліфтинг.

Попри новизну процедури, ліфтинг SMAS має відмінну доказову базу та велику кількість позитивних відгуків від пацієнтів. В клініці LaserOne безопераційна підтяжка обличчя сміливо конкурує з фейсліфтингом, але завдяки тому, що проводити маніпуляцію можна з 28 років, то коло охочих омолодитися — значно ширше.

Суть безопераційної підтяжки

Швидкість, безпечність і безболісність SMAS-ліфтингу полягає в його унікальному принципі дії:

  • Для проведення процедури в LaserOne використовується апарат HIFU Zemits Ultra, що впливає ультразвуковими хвилями на SMAS шар (Superficial Muscular Aponeurotic System).
  • Мʼязово-апоневротичну систему, що утворює каркас обличчя і залягає на глибині 3–5 мм під шкірою, стимулювати до активного ліфтингу можливо тільки вузькоспрямованим ультразвуковим впливом.
  • При короткому, але інтенсивному апаратному проникненні відбувається одночасний ліфтинг мʼяких тканин, підвищення тонусу мʼязів, стимуляція волокон колагену та еластину до синтезу, регенерація клітин. Кожен шар шкіри разом із підшкірною жировою клітковиною зазнає ультразвукового впливу та ефективно омолоджується.
  • SMAS-ліфтинг «працює» зовні та всередині структур шкіри. Після процедури відсутні будь-які сліди апаратного впливу, в той час, як на підшкірному рівні запускаються одразу всі фізіологічні процеси, з оновленим потенціалом до омолодження.

    Результати, яких реально досягти

    SMAS-ліфтинг — це процедура не про тимчасовий ефект, а про якісне тривале омолодження, результати якого просто вражають:

    • овал обличчя та його контури стають чіткими;
    • мʼякі тканини — пружними;
    • мімічні зморшки розгладжуються, а глибокі заломи й складки стають менш помітними;
    • лінія брів, повік та куточків рота підіймається завдяки ліфтингу всіх ділянок обличчя.

    Безумовно, одразу після процедури результат буде помітний, але щоб вся краса та молодість шкіри розкрилися на повну — варто зачекати 2–3 місяці.

    З якими процедурами можна поєднувати SMAS-ліфтинг?

    Проведення SMAS-ліфтингу не є кінцевою процедурою в протоколах омолодження. Її сміливо можна комбінувати з улюбленими маніпуляціями:

    • інʼєкції ботулотоксину;
    • контурна пластика філерами;
    • мезотерапія;
    • біоревіталізація.

    Найкраща альтернатива хірургічному втручанню, що вже сьогодні може стати вашим вирішенням вікових особливостей — омолоджувальний безопераційний SMAS-ліфтинг в LaserOne!

    Джерело