Презентація та обговорення Плану перемоги: Віталій Кім взяв участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

 

У четвер, 24 жовтня, відбулося розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Володимир Зеленський представив його учасникам План перемоги України.

 

«Наші люди – мільйони українців – роблять усе можливе, щоб наша держава вистояла у війні і щоб українське суспільство було захищене від російських ударів. Але є речі, які можуть забезпечити тільки наші партнери. Саме це вказано в Плані перемоги. Це стосується передусім питання геополітичної визначеності для України, а саме – запрошення України в НАТО. Це стосується і зброї, яка може принципово вплинути на характер бойових дій і примусити росію до миру. Саме тому в Плані перемоги два воєнних пункти – це оборона від російських ударів і стримування росії. На різних рівнях в Україні ми вже розпочали роботу з партнерами заради виконання Плану перемоги. Зараз важливо залучити громади й розпочати цю роботу на рівні зв’язків із регіонами та громадами в країнах-партнерах», – зазначив Президент.

 

В онлайн форматі від регіону у засіданні Конгресу взяли участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, керівники територіальних громад, а також керівники фракцій й представники медіа.

 

Після обговорення ключових аспектів Плану перемоги Президента для представників медіа був проведений пресбрифінг за участі Віталія Кіма та Антона Табунщика.

 

«Цей план – це результат роботи великої та потужної команди Президента та наших міжнародних друзів. Над його розробкою працювали й продовжують реалізовувати в тому числі військові та дипломати. Я дякую Президенту України за презентацію Плану перемоги саме на майданчику Конгресу. Це вкотре підкреслює увагу Глави держави до нашої роботи та вагу регіональної й місцевої влад», – сказав очільник області.