У Нововолинську оголосили набір вихованців на відвідування позаурочних гуртків | Новини Нововолинська

У Нововолинську оголосили набір вихованців на відвідування позаурочних гуртків | Новини Нововолинська

У Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості оголосили набір вихованців на відвідування 25 гуртків різноманітних напрямків.

Як повідомляють на сайті міської ради, набір вихованців на 2022-2023 навчальний рік вже почався. Запис на гуртки за адресою: проспект Перемоги, 5А. Для додаткової інформації телефонуйте: 2-29-47.

Зокрема, для розвитку творчості:

вокально-естрадний спів;драматичний гурток «Пролісок»;народний танець «Щасливе дитинство»;бальні танці;спортивні та сучасні танці;гра на фортепіано;бандуристи «Горлиця»;хор;ансамбль скрипалів;духовий оркестр;сопілкарі;вокальний ансамбль «Паросток»;художня вишивка;фітодизайн;лозоплетіння;образотворче мистецтво;технічний дизайн;декоративно-образотворче мистецтво;вебдизайн;ІТ комп’ютерна художня анімація;автомодельний;виготовлення сувенірів;паперопластика;художня обробка деревини;конструювання повітряних зміїв;судномодельний; оригамі;технічного моделювання.

Краще пізнати природу допитливій малечі допоможуть гуртки екологічного спрямування:

«Природа рідного краю»;«Юні овочівники»;«Юні квітникарі»;«Основи екологічних знань»;«Юні зоологи»;«Юні кролівники».

Для любителів подорожей триває набір на гуртки туристичного напрямку:

пішохідний туризм;спортивне орієнтування.

Також відкритий запис на гуртки:

юних операторів аматорської служби радіозв’язку;спортивної пеленгації;картинги;юних раціоналізаторів і винахідників;гри у шахи;журналістики.

Крім того, при Центрі дитячої та юнацької творчості функціонує Школа ранньої творчої орієнтації дошкільнят «Пізнай себе» (від 5 років). Коштом батьківської плати діти можуть відвідувати заняття:

з англійської мови;музики й співів;образотворчого мистецтва;розвитку мовлення;навчання грамоти;логіко-математичного розвитку;охорони здоров’я і фізичного виховання дітей.
Джерело