На війні загинуло четверо військових з Хмельниччини

У російсько-українській війні загинув житель села Великі Мацевичі Гладиш Юрій Романович.

«Сьогодні ми отримали сумну звістку загибелі нашого односельчанина Гладиша Юрія Романовича. Релігійна громада нашого Храму висловлює щирі співчуття батькам, братам і сестрам, ріднім, близьким, друзям, односельчанам – йдеться у повідомленні Храму Різдва Пресвятої Богородиці с.Великі Мацевичі. – Сумуємо разом з Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а його рідні знаходять силу і тепло у спогадах про Юрія».

В бою за Україну загинув кам’янчанин Василь Трофіменко, повідомив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко.

Був старшим сержантом, ніс службу в силах територіальної оборони на Харківщині.

Захищаючи територіальну цілісність України, загинув – Владика Михайло Вікторович, 1996 р.н.

Керівництво та працівники Деражнянської міської ради, жителі громади висловлюють щирі співчуття рідним та близьким покійного захисника України.

2 серпня, під час виконання бойового завдання на Донеччині, загинув Микола Івасюк, повідомили у Городоцькій міській раді.

Він мешкав у селі Варівці. Був заступником командира бойової машини.

«Микола був добровольцем. Він тричі ходив до військкомату, щоб його забрали на фронт. Був свідомий того, що може повернутися «на щиті». Але це його не зупиняло. Він продав пасіку та у березні цього року пішов захищати Батьківщину. Більше ми його не бачили. Шкода, що так склалося. Нам дуже не вистачатиме нашого Колі», —говорить сусідка полеглого Героя Людмила Жила.

Джерело