Сім’я Віктора Павлика викликала поліцію через неприємний інцидент під час поїздки

На щастя автомобіль артиста був застрахований.

За словами дружини Віктора Павлика, під час їхньої поїздки до Трускавця стався інцидент, який змусив їх викликати поліцію. В інстаграм Stories блогерка поділилася подробицями події, інформує Ukr.Media.

Катерина повідомила, що їм довелося звертатися до правоохоронних органів через розбите панорамне вікно в авто артиста. Невідомі кинули щось на дах дорогої машини Павлика, що призвело до руйнування скла. Оскільки музикант не відразу помітив ушкодження, точно встановити, коли і хто вчинив цю дію, виявилося практично неможливим.

«У ВП було панорамне скло і він не відкривав його, тому не одразу помітив, що воно розбите. Він відкрив його вчора для Міші. Той, хто зробив це, не замислюється про карму, і це сумно», — прокоментувала Катерина.

Автомобіль був застрахований, і Павлик зможе відшкодувати збитки за допомогою страхової компанії. Тому йому довелося звернутися до поліції, щоб офіційно зафіксувати пошкодження.

«Ми зібрали багато документів: подали заяву в поліцію, звернулися до страхової компанії, провели фотозйомку вин-коду машини, фотографували свідчення пробігу, а також надали техпаспорт, паспорт, свідоцтво про народження. На щастя, у нас є надійна страхова компанія», — наголосив співак.

Источник