Шведсько-українські благодійники передали Миколаївщині пожежний автомобіль

 

У п‘ятницю, 10 листопада, волонтери благодійної організації «Help Ukraine Gothenburg» передали пожежний автомобіль на потреби Новомар‘ївської громади.

 

Участь у процесі передачі спеціалізованого транспортного засобу взяли перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Олександр Корольов, начальник управління з питань цивільного захисту Миколаївської ОВА Євген Пронін, начальник ГУ ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко та голова Новомар’ївської територіальної громади Тамара Фесько.

 

Георгій Решетілов подякував за надану допомогу та зазначив, що автівка стане надійним помічником для пожежного підрозділу Новомар‘ївської громади під час ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій.

 

Нагадаємо, що БО «Help Ukraine Gothenburg» вже неодноразово надавала допомогу Миколаївській області.

 

Так, Гуманітарний штаб при Миколаївській ОВА вже отримував для мешканців області лікарняні ліжка, вогнегасники, пічки, дизельні обігрівачі, їжу для тварин, матраци, одяг, подушки, ковдри, іграшки та подарунки для дітей на свята, а також автомобіль швидкої допомоги для Новоодеського центру первинної медико-санітарної допомоги.

 

Також нещодавно, після ворожого обстрілу Коблівської громади, «Help Ukraine Gothenburg» допомогли відновити пожежну машину, яку громада отримала від них раніше.