Таємниці Нілу, або що приховує новий випуск Nile Fortunes від Pragmatic Play

Відомий постачальник слотів Pragmatic Play дійсно знає, як показати гравцям атмосферу часів Стародавнього Єгипту і, цьому є багато прикладів. Однією з останніх розробок студії є консоль “Фортуна Нілу”, яка відтворює безліч атрибутів тих часів. Сітка гри складається з 5 барабанів, 3 рядків та 20 виграшних смуг, але у розширеній версії, вона надає 50 шляхів для збору винагород.

Це неперевершений слот, який пропонує всім охочим взяти участь за 0.20 — 240 кредитів на обертання. При цьому, тут діє середня волатильність та максимальний показник віддачі 96.03%. А, якщо обрати збільшену ставку або придбати бонусну гру, можливо виграти до х2500. Додатково, можна спробувати інші слоти на реальні гроші, що мають сертифікати та знаходяться на кращих українських майданчиках. 

Подробиці про дизайн та формування винагород у базових спінах

Гра має автентичне забарвлення, характерне для часів Давнього Єгипту, зокрема на тлі барабанів можна побачити величні піраміди, охоплені місячним сяйвом. Ліворуч знаходяться клавіші покупки бонусу та ставки Анте, а під ігровим полем, що всередині, містяться кнопки управління грою. За правилами, потрібно збирати мінімум три ідентичні малюнки, щоб отримати заохочення:

  • Карткові символи J, Q, K і A дають х0.25 — х1;
  • Блакитна коштовність та Фіолетова прикраса, х0.5 — х5;
  • Золотий птах, х0.75 — х7.5;
  • Золотий кіт, х1 — х10;
  • Дикий малюнок збільшує ставку у 1, 4 або 10 разів та змінює всі зображення, крім Розкиду. Скатер — це Піраміда, а таємничий символ — Зелений скарабей (падає на 2 та 4 барабани).

Таємний малюнок здатен відчинити шлях до випадкових модифікаторів з різними можливостями. Більш того, ці осередки здатні збільшувати перемоги у безкоштовних обертаннях. При цьому, на фріспінах ці іконки з’являтимуться на всіх середніх котушках. 

Про відтворення модифікаторів та безкоштовні раунди “Фортуни Нілу”

Одним з важливих осередків, який потребує уваги у Nile Fortunes, є Символ Таємниці. Якщо він з’явиться у базових раундах, він забезпечить 1 респін та випадковий модифікатор. Загалом, варіантів всього три, але кожен з них має індивідуальні властивості.

Перший відкриває доступ до випадкової кількості Вайлдів, що матимуть змогу з’явитися у рандомних позиціях сітки. Другий надає збільшення барабанів до 6 рядків у висоту з 50 можливостями виграшу. А третій — множення комбінацій з дикими позначками на 2.

Щодо безкоштовних обертів, їх можна запустити після отримання 3, 4 або 5 скатерів. Це надає 8, 12 або 20 фріспінів та покращені модифікатори. Більш того, раунд можливо запустити повторно, якщо зібрати одну з добірок Розкидів.

Всього модифікаторів чотири. Це: множник х2 за одне комбо з Вайлдом, х3 за випадкові Дикі, х5 зі збільшенням сітки та х10 з появою останніх трьох модифікаторів одночасно. Додатково, сплативши х0.25, можна зробити ставку Анте (з поверненням 96.06%), а за х80 — активувати один з варіантів фріспінів (96.01%).