Ґвалтували дітей та продавали порно: у Дніпрі засудили трьох чоловіків

Ґвалтували дітей та продавали порно: у Дніпрі засудили трьох чоловіків

Троє учасників організованої групи ґвалтували та розбещували неповнолітніх, а також створювали і розповсюджували дитячу порнографію.

Трьох учасників організованої групи визнано винними у зґвалтуванні та розбещенні дітей, а також створенні і розповсюдженні дитячої порнографії (ч. 4 ст. 152, ч. 3 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ч. 5 ст. 301 КК України). Про це пишуть у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

Суд призначив їм покарання у вигляді 8, 13 та 15 років позбавлення волі.

За даними слідства, у період 2013 – 2018 років зловмисники систематично ґвалтували та розбещували малолітніх дітей, користуючись тим, що потерпілі перебували у безпорадному стані та не могли чинити опір. Знущання над дітьми учасники групи фіксували на відео, які надалі розповсюджували у Інтернеті.

На час вчинення злочинів вік потерпілих був від 4 до 12 років. Всіх учасників було викрито та затримано.

Під час суду обвинувачені своєї вини не визнали. Однак суд підтримав позицію прокуратури та призначив покарання у вигляді позбавлення волі.

Щодо ще трьох обвинувачених судом затверджено угоди про визнання винуватості та їх засуджено до покарання у виді позбавленні волі на строк 5 років з іспитовим строком, а також 9 та 12 років позбавлення волі.

Джерело