Геннадій Корбан: Ворог немає ані сил, ані відповідної логістики

Геннадій Корбан: Ворог немає ані сил, ані відповідної логістики

Окупаційні війська РФ закріпилися на Донецькому напрямку — у місті Пологи. Звідти ворог хотів потрапити до Дніпропетровської області.

Окупанти мали намір «перерізати» Дніпропетровщину по лінії від Харкова до Першотравенська і Павлограда — щоб «відтяти» зону об’єднаних сил українського командування у Донецьку, де стримують їхні війська. Та ця стратегія зазнала поразки.

«Ми добре підготувалися — разом із військовими. Лінії оборони, а їх багато з обох боків. Ми нарощуємо тактичну перевагу — ворог не може знайти лазівки, аби проникнути», — повідомив керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан.

Керівник Центру тероборони Дніпра наголосив, що лінія оборони Дніпропетровщини будується разом із Запорізькою облдержадміністрацією — аби захистити від загарбників також цей обласний центр. Водночас криворізький напрямок так само надійно захищений і має декілька ліній оборони.

Геннадій Корбан зауважив, що у ворога немає ані сил, ані відповідної логістики. Результатів не дає і перегрупування військ окупантів.

«Ми відбиваємо будь-які спроби вогора наблизитися до Дніпропетровської області на віддалених рубежах. Мешканцям Дніпра та області нічого не загрожує. Єдина небезпека — загроза з неба. Та наш Президент, депутати та багато людей активно підписують заклики до НАТО та світової спільноти нарешті закрити небо. І ми також долучаємося до цього», — сказав Геннадій Корбан.

Разом з цим, коментуючи ситуацію з евакуацією на залізничному вокзалі, керівник Центру тероборони Дніпра повідомив, що нині поліція та міські служби забезпечили нормальну логістику на вокзалі — без паніки і тисняви.

Раніше ми писали про те, що РФ планує розстріляти спальні райони своїх міст, щоб звинуватити Україну.

Джерело