Як працюватиме громадський транспорт на поминальні дні?

Як працюватиме громадський транспорт на поминальні дні?

У неділю та понеділок у Дніпрі курсуватимуть подовжені маршрути громадського транспорту. До кладовищ можна буде доїхати з 7-ї до 15-ї години.

Маршрути: Сурсько-Литовське кладовище — подовжені маршрути № 136А та № 33 від площі Вокзальної. Додаткові — від глухих кутів маршрутів № 18, № 73. Тролейбуси — № 8 від пр. О. Поля та № 9 з площі Соборної. Трамвай — № 12.

Краснопільське кладовище — автобуси № 156, № 96.

Запорізьке кладовище — тролейбуси № 19 від вул. Уральської та № 21 від площі Соборної.

Новоігренське кладовище — маршрути № 97 та № 27.

«На такі кладовища, як Діївка 1,2, Таромське, Чаплі, селище Шевченко, Лівобережний, Дніпровський район та Самарівка, як і у минулі роки маршрути будуть підвозити ті, що працюють на відповідні житлові масиви», — говорить головний спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Іван Васючков.

Загалом у Дніпрі працює 43 кладовища. Усі до поминальних днів готові. Про це розповів головний інженер міської ритуальної служби Руслан Данилкін:

«На деяких кладовищах встановили нові огородження. Постійно косять та вивозять траву, видаляють бур’яни та аварійні дерева».

Також на кладовищах встановили нові майданчики для сміття. Та вкотре просять не нести до могил штучні квіти. Вони шкодять екології міста.

Джерело