Яка обстановка у Дніпрі станом на ранок 7 квітня? — 34 телеканал

Яка обстановка у Дніпрі станом на ранок 7 квітня? - 34 телеканал

Про це повідомили голова ДніпроОДА Валентин Резніченко і голова ДОР Микола Лукашук

Голова ДніпроОДА Валентин Резніченко повідомив про минулу тривожну ніч, ситуацію зранку станом на сьогодні та спрощену процедуру одруження під час війни.

Ніч пройшла більш менш. Якщо так можна назвати ніч з тривогами. Проте. Нікуди не «прилетіло» і нічого не постраждало. І в нашій області на цю годину все нормально. Цей сонячний ранок хочеться розпочати з хорошої новини. З 24 лютого у нашій області з’явилося майже 4 000 нових родин. Найбільше одружувалися у Дніпрі. Зараз шлюбна процедура спрощена по максимуму. А для наречених-військових реєстрація взагалі онлайн. Життя триває! Все буде Україна! — сказав Валентин Резніченко.

Голова ДОР Микола Лукашук повідомив про сьогоднішнє свято і подякував ЗСУ за те, що вони оберігають наш спокій:

Ніч на Дніпропетровщині минула без надзвичайних ситуацій. Вдячний ЗСУ за те, що оберігають наш спокій. Друзі, вітаю вас з великим святом Благовіщення! Цьогоріч воно має особливе значення, адже мільйони українців щоденно чекають лише одну звістку про те, що Україна перемогла окупанта. Обов’язково дочекаємося. Нехай на українській землі якнайшвидше запанує мир і наші захисники нарешті повернуться до своїх родин неушкодженими. Слава нашим героям! Слава Україні!

Джерело