Яка ситуація зранку по Дніпропетровщині? — 34 телеканал

Яка ситуація зранку по Дніпропетровщині? - 34 телеканал

У цій новині — обстановка по Дніпропетровській області.

Голова ОДА Дніпра Валентин Резниченко коротко повідомив про ситуацію в Дніпрі:

«Ніч і ранок з тривогами. Зараз все нормально. Відпочивайте. Доброго ранку!»

Голова ДОР Микола Лукашук сповістив, що протягом ночі надзвичайних подій не сталося:

«В області протягом ночі надзвичайних ситуацій не сталося. Наразі все спокійно, в громадах все добре». «Кривий Ріг! На ранок 01.05.22 у нас все рівно». – повідомив голова віськової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Мер Апостолового Андрій Оса повідомив про обстановку у громаді:

«Громадо, на ранок у нас все добре, без надзвичайних подій. Сьогодні розпочався травень. Нехай він буде переможним для України! ЗСУ над цим працюють! Гарної неділі!»

Новина від Павлоградської міської ради:

«З новим днем, павлоградці. Світанок прийшов з оповіщенням про тривогу. Але ніч була тихою. Дякуємо нашим захисникам за спокій у рідному місті. Починаємо травень. Нехай він буде ПЕРЕМОЖНИМ!»

«Доброго ранку! У місті доба минула спокійно, лунали сигнали тривоги, але надзвичайних ситуацій не було. Україна продовжує своє героїчне протистояння проти агресора. Віримо в Україну!» — сказав міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.

Міський голова Нікополя Олександр Саюк повідомив ситуацію в місті, та про Міжнародний день праці:

«Доброго ранку, нікопольці! 1 травня, неділя. За ніч надзвичайних ситуацій не траплялось, вся інфраструктура та служби міста працюють у штатному режимі. Сьогодні о 13.00 в Храмі св. прав. Петра Калнишевського (вул. Кармелюка, 4) ми проводжаємо в останню путь нашого героя Руслана Сейко. Завдяки нашим військовим ситуація зараз стабільна. Сьогодні, 1 травня, ми також відзначаємо Міжнародний день праці. Вже завтра ми всі повернемось до своїх робочих обов‘язків, щоб держава могла отримувати податки та мати можливість робити гідний спротив ворогу. Почувши сирену обовʼязково прийміть усі необхідні заходи безпеки. Все буде Україна!»

Мер Новомосковська Сергій Рєзнік розповів про минулу ніч, про обстановку в місті і про те, що сьогодні – поминальний день:

«Доброго ранку, ми з Новомосковська! За вчорашній день було чимало тривог. В нашій області тричі прилітали ракети в Синельниківський район, пошкоджені покинуті будівлі, загиблих і травмованих, на щастя, немає. Також і за цю ніч було дві тривоги. Новомосковськ без втрат. Дякуємо ЗСУ! Сьогодні поминальний день. У багатьох населених пунктах, у тому числі й у Дніпропетровській області, влада заборонила відвідувати цвинтарі через небезпеку ворожого ураження скупчень людей. Закликаю вас бути максимально обережними і не створювати натовпи ні на кладовищах, ні в храмах. І не перебувайте на кладовищах тривалий час. Наша молитва – за загиблими військовими й цивільними жертвами рашистів. Вічна їм пам'ять… Бажаю всім нам спокійного дня, а нашим військовим – Божого благословення в рішучому опорі окупантам. Слава Україні!»

Джерело