Концерт у метро: хто виступав та як все пройшло

Концерт у метро: хто виступав та як все пройшло

Жива музика на станції підземки. У дніпровському метро цими вихідними лунали найпопулярніші пісні від відомих українських виконавців.

Дніпровське метро вихідними не лише возило пасажирів, а й перетворилося на концертний майданчик. Свої пісні там виконували відомі українські гурти та співаки.

Глядачі почули старі хіти гурту «Скрябін», виступ військового оркестру, а також колективів «Ot Vinta» та «MBreeze». Виступали і учасники фестивалю “Пісні, народжені в АТО”. А наприкінці концерту всі гуртом заспівали вже добре відому в Україні пісню.

«Кожен має робити те, що має робити. Низький уклін захисникам, що даєте надію до перемоги. Крок за кроком. Тому лікарі мають робити свою справу, рятувальники — свою. Ми, як артисти, можемо підтримувати цей дух. І тому, що можна сказати. Слава Україні, Героям слава», — коментує заслужений артист України Петро Чорний.

Для військового оркестру це один з концертів, де вдалося виступити у повному складі, зізнається диригент військового оркестру Олександр Жарій.

«Ми майже два місяці в повному складі оркестру музикою не займались. Так що для нас є за щастя сьогодні займатися нашою улюбленою справою», — ділиться він.

Це вже другий концерт, який провели у Дніпровському метрополітені. Захід був благодійним. Усі охочі могли перерахувати гроші, які потім відправлять на потреби Збройних сил.

«Ми запросили гурти, які також як благодійники, вони збирають кошти на своїх виступах. Це гурт «Скрябін», «Ot Vinta», «MBreeze», тобто всі небайдужі. Вони відгукнулися одразу», — розповідає організаторка концерту Наталія Шуліка.

Джерело