На Тополі спіймали закладника

На Тополі спіймали закладника

У суботу, 19 лютого, у Дніпрі, на житловому масиві Тополя спіймали чоловіка, який розкладав наркотики.

Наркотики по кишенях та у сумці. На житломасиві Тополя затримали ділка, який розкладав закладки. Підозрілого чоловіка помітили місцеві та викликали поліцію. Під час обшуку правоохоронці знайшли у нього 35 згортків із зіллям. Зловмисник зізнався, ще 10 він вже встиг сховати. Куди саме сам показав поліції. Ділка затримали.

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі затримали чоловіка з наркотиками. У Соборному районі патрульні зупинили автомобіль Renault. В машині, окрім водія, перебував пасажир. Чоловік нервував і його обшукали. В одній із сумок лежала перука. Громадянин не став пояснювати, для чого вона йому, а просто почав бігти. Під час втечі чоловік викинув свою сумку. Поліцейські його наздогнали й затримали. Коли правоохоронці підібрали речі, то побачили великий пакет, ймовірно, з наркотиком. Вилучене відправили на експертизу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 31 січня поліцейські на вулиці Березинській помітили підозрілого чоловіка. У нього виявили дві коробки з марихуаною, підписані для відправлення поштою. Удома у 48-річного чоловіка провели обшук і знайшли там майже 1,5 кг розфасованої у пакети марихуани. Її вартість за цінами чорного ринку становить близько 150 тис. гривень. Усе вилучене направили на експертизу.

Джерело