Наталія Костюченко розповіла про допомогу Фонду оборони країни з початку війни

Наталія Костюченко розповіла про допомогу Фонду оборони країни з початку війни

Наталія Костюченко. Фото: ДніпроОВА

За весь час війни Фонд оборони країни забезпечив наших військових 18 автомобілями для захисників та понад 20 тоннами гуманітарного вантажу.

Автомобілі, спорядження, засоби гігієни та продукти. Все це з першого дня війни закупляє та передає військовим «Фонд оборони країни».

У лютому цього року він отримав більш ніж 20 мільйонів гривень на потреби захисників. Відтак, придбали 18 автомобілів. Серед яких: позашляховики, мікроавтобуси та одна «швидка».

Крім того, у травні завдяки співпраці благодійного фонду та міської влади, до Дніпра доставили 20-т тонн гуманітарної допомоги. Де були понад 2000 медичних препаратів та інструментів та близько 24 тисяч наборів харчування. А також, закупили та передали захисникам військове спорядження, амуніцію та інші необхідні речі.

«20 сучасних портативних тепловізорів на суму майже два мільйони гривень. 500 касок, 500 бронежилетів, 60 металевих пластин, загальною вартістю близько 7-ми мільйонів гривень На 660 тисяч фонд придбав два дизельних генератори», — коментує голова правління благодійної організації «Фонд оборони раїни» Наталія Костюченко.

Джерело