Пресофіцерку обласного управління ДСНС Євгенію Дудку прооперували — 34 телеканал

Пресофіцерку обласного управління ДСНС Євгенію Дудку прооперували - 34 телеканал

Одна важка, четверо стабільні. Пресофіцерку обласного управління ДСНС Євгенію Дудку прооперували. Вона у реанімаціі.

Нагадаємо, під час ракетного обстріду дніпровського аеропорту постраждали 5-ро рятувальників. У всіх мінно-вибухові поранення. Керівниця пресслужби відомства отримала найважчі травми. У чотирьох ії колег стан стабільний. про це розповіла Вікторія Кулик — в.о.директора департаменту охорони здоров'я ДніпроОВА.

«Всі необхідні оперативні втручання зроблено. Якісь давати прогнози сьогодні, до повноі стабілізації та виписки — не маю права. Більше детально розкажемо у наступних брифінгах».

Тим часом лікарі Дніпропетровщини продовжують боротись за життя пастраждалих від ракетного обстрілу у Краматорську. У медзаклади області доставили 98 пацієнтів, 19 з яких діти. Сьогодні вранці 6-ох вже виписали.

«З тих, хто перебуває в лікарнях області, 6-ро дітей мають тяжкі та вкрай тяжкі наслідки від цього вибуху. 7-ро дорослих теж у тяжкому стані. Медицина готова, всі надають допомогу і нашим сусідам, і постраждалим. Всі працюють на своїх місцях», — Вікторія Кулик — в.о.директора департаменту охорони здоров'я ДніпроОВА.

Джерело