Вдарив ножем у груди: на Дніпропетровщині затримали чоловіка за напад на вітчима

Вдарив ножем у груди: на Дніпропетровщині затримали чоловіка за напад на вітчима

Фото: ГУНП у Дніпропетровській області

У Нікопольському районі під час сварки пасинок завдав 82-річному потерпілому ножове поранення у груди.

16 червня поліції повідомили про чоловіка з ножовим пораненням у с. Капулівка. Пораненого з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до реанімації. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області.

В ході слідчих дій з'ясувалося, що між чоловіками був давній конфлікт. Під час чергової сварки пасинок напав на вітчима з ножем та поранив у груди.

Нападника затримали, зараз вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі затримали двох чоловіків за викрадення людини. Зловмисники назвалися працівниками силових структур й силою посадили 60-річного чоловіка до автомобіля, щоб вивезти та утримувати в орендованій квартирі. Вже за кілька годин особу викрадачів вдалося встановити та затримати. Ними виявились двоє місцевих жителів віком 25 та 30 років. У нападників вилучили пістолет, і магазин споряджений набоями. Все вилучене направили на експертне дослідження.

Джерело