У державних нотаріальних конторах Дніпропетровщини є вакансії

У державних нотаріальних конторах Дніпропетровщини є вакансії

Начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції повідомив, що у державних нотаріальних конторах Дніпропетровщини є вакансії.

Нині на Дніпропетровщині – тисячі переселенців. Серед них є і нотаріуси. Для нотаріусів, що були змушені покинути свої домівки, є робота в державних конторах області. Про це розповів начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Іван Легостаєв.

«Маємо вакантними посади державного нотаріуса і керівника підрозділу. Прийом на роботу – згідно з вимогами чинного законодавства. Ми сприятимемо працевлаштуванню колег із інших областей», – зазначив Іван Легостаєв.

Нині є вакансії у державних нотаріальних конторах Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського, Новомосковська, Марганця, Жовтих Вод, Петропавлівки, Софіївки, Нікополя, Верхньодніпровська, Солоного, Криничок.

«У разі необхідності готові взяти на роботу нотаріусів і в інших містах та селищах області. Також ми готові забезпечити їх належними умовами праці», – додав начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Заробітна плата державного нотаріуса складається з посадового окладу, надбавки за вислугу років та премії. Розмір заохочення залежить від суми наданих додаткових послуг.

Із питань працевлаштування можна звертатися до Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Телефон: 056 746 16 85.

Джерело