У Дніпрі на Набережній Перемоги сталася ДТП: є постраждалі

У Дніпрі на Набережній Перемоги сталася ДТП: є постраждалі

19 лютого на Набережній Перемоги зіткнулися ВАЗ, Chevrolet Lacetti та Chevrolet Aveo.

19 лютого на Набережній Перемоги сталася аварія за участю трьох машин: зіткнулися ВАЗ, Chevrolet Lacetti та Chevrolet Aveo. Про це повідомляє Дніпро Оперативний.

Попередньо, ВАЗ виїхав з паркування біля магазину та вклинився у рух. За ним у бік Мандриківської їхали Chevrolet Lacetti і Chevrolet Aveo, але в якийсь момент через непрацюючі фари у ВАЗі вони зіткнулися.

В аварії постраждали водій та пасажирка Chevrolet Lacetti. Їх госпіталізували: водія з розірваною губою, дівчину із забоєм голови.

Раніше ми повідомляли, що 16 лютого на вулиці Панікахи сталася ДТП: Ford занесло на смугу зустрічного руху та сталося зіткнення з автомобілем Skoda. Постраждав водій Ford. За попередньою інформацією, Ford рухався вулицею Панікахи у бік вулиці Тополиної, з прилеглої території на проїзну частину виїхав автомобіль білого кольору, який створив аварійну ситуацію. Водій Ford намагався уникнути зіткнення, але не впорався з керуванням, і його занесло на смугу зустрічного руху, де сталася ДТП з автомобілем Skoda. 21-річного водія Ford із пошкодженнями доправили до лікарні.

Також ми писали, 14 лютого о 05:16 сталася ДТП на автошляху поблизу селища Пашена Балка Миколаївської сільської територіальної громади Дніпровського району. Внаслідок аварії людей затиснуло всередині пошкодженого легковика. ДТП сталася за участю вантажівки Ford та легкового автомобіля ВАЗ. На момент зіткнення в легковику знаходились 4 особи. Трьох постраждалих (дві жінки та чоловік) доправили до Обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Одна жінка загинула, її тіло було затиснуто в понівеченому легковику. Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструмента вилучили тіло жінки з пошкодженої автівки.

Джерело