У Дніпрі на вулиці Щербаня знайшли труп

У Дніпрі на вулиці Щербаня знайшли труп

Фото: Інформатор

21 лютого на вулиці Щербаня у покинутому Палаці профілактики виявили труп чоловіка.

21 лютого «Муніципальна варта» знайшла труп на вулиці Щербаня у покинутому Палаці профілактики. Видимих тілесних ушкоджень на ньому не виявили. Про це повідомляє Інформатор.

Причина смерті та особа загиблого поки що невідомі. Поліція з'ясовує всі деталі того, що сталося.

Раніше ми повідомляли, що 9 лютого приблизно о 8:30 чоловік виявив біля будинку тіло своєї співмешканки з численними тілесними ушкодженнями. У ході слідства з’ясувалося, що до злочину може бути причетний 30-річний раніше судимий зять потерпілої. Напередодні ввечері між ним та померлою виникла сварка. Під час конфлікту він до смерті побив потерпілу. Одразу після скоєного чоловік утік до Дніпра, де його і затримали. Зловмиснику вже повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Також ми писали, що 5 лютого на вулиці Володимира Антоновича у під'їзді помітили чоловіка. Він був весь у крові та мав численні рани на голові. Як вдалося з’ясувати пізніше, двоє сусідів розпивали алкогольні напої. Раптово між ними виник конфлікт, який поступово переріс у жорстоку бійку. Все почалося у квартирі, а потім перемістилося на сходовий майданчик будинку. За словами свідків, такий випадок не перший — чоловіки часто конфліктували. Одного з учасників сварки сусіди виявили у непритомному стані та викликали поліцію. Його госпіталізували до лікарні імені Мечникова з численними рубаними ранами на голові, гематомами та відкритою черепно-мозковою травмою. Наразі цією справою займаються правоохоронці.

Джерело