У Дніпрі затримали чоловіка за жорстоке побиття містянина

У Дніпрі затримали чоловіка за жорстоке побиття містянина

Між чоловіками стався конфлікт, який потім переріс у бійку. Затриманий завдав потерпілому чимало ударів, через що того було госпіталізовано.

3 червня близько 22.30 на вулиці Володимира Мономаха в Шевченківському районі Дніпра між двома чоловіками почалася бійка. Про це пишуть у пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області.

Слідство встановило, що на вулиці біля одного з будинків виник між двома чоловіками конфлікт, під час якого 33-річний підозрюваний руками та ногами сильно побив потерпілого.

4 червня зловмисника вдалося затримати. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі місцевий житель вбив 56-річного чоловіка. Під час конфлікту підозрюваний наніс потерпілому тілесні ушкодження дерев'яним стільцем по голові, від отриманих травм чоловік помер на місці.

Джерело