У ДніпроОВА розповіли про благодійний проєкт

У ДніпроОВА розповіли про благодійний проєкт

На брифінгу розповіли не тільки про допомогу самотнім літнім людям у Дніпрі, але й про благодійний проєкт «Це вам від щирого серця».

Одним з напрямів діяльності політики Дніпровської міської ради є турбота про самотніх літніх людей нашого міста. Для цього було створено Дніпровський міський територіальний центр надання соціальних послуг. На сьогодні на обліку установи перебуває близько 10 000 громадян похилого віку, які не мають близьких родичів та потребують допомоги від міста. Близько 5 тисяч з них одержують послуги вдома, а 2000 – повністю прикуті до ліжка. Їм надаються такі послуги, як прибирання оселі, доставка та закупівля харчових продуктів, приготування їжі та інше.

«Хочу зазначити, що після введення военного стану таких громадян у нашому місті стає все більше. Вони прибувають до нас із міст, де ведуться активні бойові дії. Тому ми всіх приймаємо на обслуговування. Враховуючи те, що на сьогодні в нашому місті в достатній кількості є продукти харчування, працюють магазини і аптеки, вчасно сплачуються пенсії та соціальні допомоги. Але ми повинні бути готові до будь-якого розвитку подій. Тому вже на сьогодшній день ми плануємо закупівлю на майбутнє. Для цього в нас працюють благодійні організації, фонди та допомагають небайдужі громадяни нашого міста. І тому ми із задоволенням прийняли пропозицію від мережі сeпермаркетів VARUS взяти участь у благодійній акції «Це вам від щирого серця»», – говорить Начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Ірина Максименко.

 

«Дякую за можливість розповісти про нашу нову ініціативу. З початком війни набільш вразливі верстви населення потебують нашої уваги. VARUS – це соціально відповідальна компанія. Тому ми з нашими друзями з регіональних представництв центрів Міністерства соціальної політики запустили проєкт «Це вам від широго серця», – розповідає Директор з електронної комерції компанії-організатора акції VARUS Олег Спірін.

У ДніпроОВА розповіли про благодійний проєкт

У ДніпроОВА розповіли про благодійний проєкт

«Кожен, хто має бажання долучитися, може на нашому сайті купити один з 2 наборів за 200-500 грн. До наборів входить набільш необхідне: крупи, молочні продукти, предмети гігієни. Всі ці набори будуть зібрані нашою командою та відвантажені в регіональні представництва центрів Міністерства соціальної політики. Цими вихідними ми вже зібрали перші набори, які незабаром відправимо першим нашим друзям з Дніпра. І будемо підключати інші міста до нашої ініціативи. Тому той, хто має можливість та хоче допомогти, може заходити на наш сайт та купувати ці набори. Важливо: на сайті ми приймаємо оплату картками будь-якого банку з будь-якої точки світу. Тобто хто знаходиться за кордоном, також може купити цей набір. Серед міст, де зараз працює ця послуг, – Дніпро, Кривий Ріг, Павлоград, Нікополь та Кам’янське», — пояснив Олег Спірін.

Джерело