У нас все добре — Валентин Резніченко — 34 телеканал

У нас все добре - Валентин Резніченко - 34 телеканал

Губернатор Дніпропетровської області розповів про ситуацію в регіоні

«Доброго ранку, Дніпро. Зараз 6:25, понеділок 21 березня. Ніч пройшла чудово, у нас жодної повітряної тривоги. Мене почали останнім часом радувати ночі без повітряної тривоги. Я о 5-й ранку вже очікував, що її зараз оголосять. Але цього не сталося». — говорить губернатор Дніпропетровської області Валентин Резніченко.
«Продовжували укріплюватися на всіх рубежах області. Здебільшого це роботи на далеких підступах області, з Херсонської та Миколаївської сторін. Там точаться великі роботи з будівництва фортифікацій.
Вночі не пропустили нам конвой. Росіяни розгорнули наш конвой із продуктами, які ми завантажували для Херсонської області. Ми вирішили не тягнути назад продукти харчування та все інше і відправили це до Кривого Рогу. Також ми відправили туди вчора бронелісти для виробництва бронежилетів. Все це розвантажили та транспорт повернувся до Дніпра. Десь о 5:20 ми закінчили із цим.
В іншому все спокійно. Російських військ ми не маємо. Дякуємо нашим Збройним Силам, вони дають нам можливість підготуватися. Усі, хто чує стрілянину на полігонах у Дніпропетровській області, не лякайтеся. Постійна стрілянина на полігоні говорить про те, що йде злагодження військ Тероборони, яка сьогодні нас усіх береже. Поки Збройні Сили України тримають ворога на підступах області, ми маємо час готуватися. Це дуже важлива складова.

Мене постійно запитують: «А чому я спілкуюся російською,а не українською?» Я можу дати відповідь, тому що я з російськомовної родини, та моя українська не така досконала. І коли я хвилююся я намагаюся говорити російською. Але якщо це зараз буде питанням дуже важливим, то ми усі перейдем на українську и спілкуватимося всередені Обласної адміністрації цією мовою. Бо ми не хочемо, щоб нас російськомовних захищали ці фашисти».

Джерело