У період воєнного стану сервісні центри МВС частково відновили свою роботу — 34 телеканал

У період воєнного стану сервісні центри МВС частково відновили свою роботу - 34 телеканал

Про це повідомив начальник Регіонального сервісного центру МВС в Дніпропетровській області.

У період воєнного стану сервісні центри МВС частково відновили свою роботу та працюють у безпечних регіонах. Про це розповів начальник Регіонального сервісного центру МВС в Дніпропетровській області В'ячеслав Білявський.

У Дніпропетровській області на сьогоднішній день відчинені 8 центрів з 9, зокрема із-за оперативної обстановки поки що не відновили свою роботу центр № 1245 у місті Нікополь.

Усі центри працюють за принципом екстериторіальності з понеділка по суботу. У понеділок та суботу з 9.00 до 16.00 год. З вівторка по п’ятницю з 9.00 до 17.00 год.

Попереднього запису до сервісних центрів МВС немає, для отримання послуги достатньо взяти талон у терміналі, який встановлений у приміщенні ТСЦ МВС.

У сервісних центрах МВС доступні такі послуги:

  1. Реєстрація та перереєстрація транспортних засобів та оформлення договорів купілі-продажу транспортних засобів у сервісних центрах МВС
  2. Видача дублікату свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу у разі втрати
  3. Послуга «Замовлення індивідуальних номерних знаків»
  4. Видача, обмін та відновлення посвідчення водія
  5. Складання практичних та теоретичних іспитів.

 

«Ми намагаємося збільшувати кількість доступних послуг для громадян, але з міркувань безпеки та захисту інформації сервісні центри МВС ще обмежені у наданні деяких адміністративних послуг». — повідомив В'ячеслав Білявський.

Станом на сьогодні не відновлено послуги:

  • Виготовлення довідки про несудимість.
  • Зняття з обліку авто у зв’язку з вибраковкою.
  • Верифікація посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу
  • Обмін посвідчення водія з доставкою Укрпоштою.

«По технічним причинам поки що не працює Електронний кабінет водія, тож не можемо надавати послуги онлайн, зокрема тимчасово не має можливості призначити належного користувача або перевірити наявність номерних знаків у сервісних центрах МВС. Автовласники, які мають номерні знаки на платному зберіганні, можуть також не хвилюватись. Зберігання цих номерних знаків не зупиняється та їх знищення не проводитиметься. Після офіційного закінчення воєнного стану та відновлення роботи сервісних центрів МВС ви зможете їх закріпити на свої автомобілі». — сказав начальник Регіонального сервісного центру МВС.

Джерело