На Донеччині знову стріляють — під вогнем Горлівка та Костянтинівка — 07 вересня 2024 :: Донеччина

Центр окупованої Горлівки потрапив під обстріл уранці 7 вересня. В результаті пошкоджено будівлю медичного центру «Сім’я та здоров’я» та кілька припаркованих у нього автомобілів.

В окупаційній адміністрації «ДНР» заявили також про поранення трьох людей.

Окрім цього «місцева влада» попереджає мешканців про суббоєприпаси «дзвіночок» у центрі Горлівки. Такі міни лежать біля лікарняного містечка. Їх не можна чіпати, оскільки вони можуть вибухнути.

На Донеччині знову стріляють — під вогнем Горлівка та Костянтинівка - 07 вересня 2024 :: Донеччина

Одночасно від обстрілу постраждала підконтрольна українському уряду Костянтинівка. Троє мирних жителів міста загинули і троє дістали поранення внаслідок артилерійського обстрілу російськими окупантами ринку. Про це повідомив голова Донецької обласної адміністрації Вадим Філашкін.

«Росіяни обстріляли місто з артилерії, убили трьох чоловіків від 24 до 69 років. Три людини отримали легкі поранення, їм надано необхідну медичну допомогу», — розповів Філашкін.

За його словами, у місті внаслідок обстрілу пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, адміністративну будівлю, магазин, аптеку, шість автомобілів і три лінії електропередач.

Джерело