Обстріл Краматорська 11 серпня — постраждали п’ятеро людей — 11 серпня 2024 :: Донеччина

Обстріл Краматорська 11 серпня - постраждали п'ятеро людей - 11 серпня 2024 :: Донеччина

Росіяни обстріляли Краматорськ. Фото: прокуратура

Російська армія вранці, 11 серпня, атакувала Краматорськ Донецької області. Внаслідок атак п’ятеро людей отримали поранення. Попередньо, росіяни обстріляли місто з РСЗВ «Смерч». Про це повідомили у пресслужбі Донецької обласної прокуратури.

«Внаслідок влучення засобів ураження по житловій забудові та території підприємства отримали тілесні ушкодження 5 цивільних. Трьох чоловіків 52, 59, 73 років, а також 42 та 56-річну жінок госпіталізовано», — йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що у потерпілим діагностували мінно-вибухові та черепно-мозкові травми, поранення тулуба та ніг.

Крім того, пошкоджено багатоквартирні та приватні житлові будинки, територію підприємства, торговельні приміщення, автотранспорт.

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше ми писали, що вдень 9 серпня війська Росії завдали ракетного удару по Костянтинівці. Удар прийшов по торговому центру, в якому знаходилися супермаркет «Екомаркет» та «Нова пошта», які працювали. За попередніми даними слідства, російська авіація вдарила ракетою Х-38.

Переможемо цензуру разом!

Як читати «Новини Донбасу» на окупованих територіях

Джерело