Обстріл Краматорського району 16 червня – є постраждалі — 16 червня 2024 :: Донеччина

Обстріл Краматорського району 16 червня – є постраждалі - 16 червня 2024 :: Донеччина

Росіяни атакували Краматорський район. Фото: прокуратура

Російські окупанти сьогодні, 16 червня, обстріляли село Нова Полтавка Краматорського району Донецької області. Внаслідок атаки семеро людей поранені, серед них є діти. Про це повідомили у пресслужбі Донецької обласної прокуратури.

Зазначається, що під удар потрапила територія приватного сектора. Семеро людей зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня важкості.

«Чотири жінки та чоловік доставлені до лікарняного закладу. Також з осколковими пораненнями госпіталізовано двох братів 4 і 7 років, які під час обстрілу перебували у дворі житлового будинку», — йдеться у повідомленні.

У відомстві уточнили, що пошкоджено приватні будинки та автомобілі. Поліція встановлює тип озброєння, яким скористалася армія РФ. 

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше ми писали, що за 15 червня окупанти скинули на Нью-Йорк авіаційну бомбу, а в Костянтинівці за допомогою безпілотника пошкоджено будинок та господарську споруду.

Переможемо цензуру разом!

Як читати «Новини Донбасу» на окупованих територіях

Джерело