Обстріл Покровської громади 20 жовтня – пошкоджено будинки — 20 жовтня 2024 :: Донеччина

Російські війська у неділю, 20 жовтня, тричі атакували Покровську громаду Донецької області. Внаслідок російських ударів пошкоджено будинки та будівлю. Про це повідомили у пресслужбі Покровської міської військової адміністрації.

«Сьогодні, 20 жовтня, близько 4 ранку відбувся обстріл села Новотроїцьке. Певні ушкодження отримали медустанова, адміністративна та релігійна будівлі», — йдеться у повідомленні.

Крім того, о 06:00 поточної доби під ударом з боку армії РФ в чергове виявилося селище Шевченко. Пошкоджено адміністративну будівлю, магазин, навчальний заклад та будівлю пошти.

Також близько 6:10 відбулося потрапляння до приватної забудови центральної частини Покровська. Пошкоджено одну хату, обійшлося без жертв.

«У ніч з 18 на 19 жовтня відбувся ворожий обстріл району Динасового заводу, внаслідок якого пошкоджено розподільчий газопровід, продовольчий магазин і близько 10 приватних житлових будинків», — зазначили у відомстві.

Раніше ми писали, що російська армія 19 жовтня обстріляла Донецьку область. Внаслідок атак одна людина загинула, також відомо про одного постраждалого.

Переможемо цензуру разом!

Як читати «Новини Донбасу» на окупованих територіях

Джерело