Після обстрілів енергетики повернули світло до 5 районів Донецької та Дніпропетровської областей — 28 липня 2024 :: Донеччина

Після обстрілів енергетики повернули світло до 5 районів Донецької та Дніпропетровської областей - 28 липня 2024 :: Донеччина

Енергетики повернули світло до п’яти районів Донецької та Дніпропетровської областей після обстрілу. Ілюстративне фото

Енергетики ДТЕК 26 та 27 липня повернули світ мешканцям п’яти районів Донецької та Дніпропетровської областей, які постраждали від обстрілу агресора. Про це повідомили у ДТЕК.

Зазначається, що на Донеччині тривають активні бойові дії. Руйнування зазнає інфраструктура регіону, ушкоджуються мережі та обладнання.

«Незважаючи на постійну небезпеку, енергетикам ДТЕК «Донецькі електромережі» протягом двох діб вдалося повернути електропостачання 3 тисячам сімей трьох районів Донбасу», — зазначили у компанії.

Зазнає постійних руйнацій від російських окупантів також Дніпропетровська область. 26 та 27 липня ремонтні бригади ДТЕК повернули світло 3,8 тис. сімей двох районів Дніпропетровської області.

Енергетики відновлюють обладнання та лінії відразу ж, як тільки це стає можливим, і якщо вони одержують відповідний дозвіл від ЗСУ та ДСНС.

Переможемо цензуру разом!

Як читати «Новини Донбасу» на окупованих територіях

Джерело