«Рішатиму на іншому рівні»: Син Пєскова відповів на запрошення з’явитися у військкомат — 21 вересня 2022 :: Новини Донбасу

Син прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова Микола відповів на дзвінок ведучого «Популярної політики» Дмитра Низовцева, який представився військовим комісаром. 

Низовцев сказав Миколі Пєскову, що йому вже приходила повістка і через портал «Держпослуги», і листом, і поцікавився, чи прибуде Микола у військкомат завтра до десятої ранку.

«О десятій ранку, звичайно, завтра я не приїду. Якщо ви знаєте, що я пан Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там був. Я це вирішуватиму на іншому рівні», — заявив Микола Пєсков.

Син прессекретаря російського президента заявив, що йому потрібно «зрозуміти, що відбувається» та «які у нього є права».

«У мене проблеми захищати батьківщину немає — але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я говорю вам про політичні певні нюанси», — сказав Микола.

За словами авторів програми, розмова проходила у прямому ефірі, тому вони не могли нічого з неї вирізати.

Прессекретар Дмитро Пєсков уже підтвердив, що журналісти розмовляли з його сином. Також він заявив, що з розмови вирізали смислову частину.

«Спочатку попросіть їх викласти всю розмову. Я не маю сумнівів у його єдино правильному виборі. І він теж не має», — стверджує Пєсков.

Читайте також:

По всій Росії відбуваються акції проти мобілізації на війну з Україною

Дивіться також:

Джерело