У машині на півночі Москви підірвали тезку заступника начальника військової частини в Підмосков’ї — 24 липня 2024 :: Донеччина

Після вибуху біля будинку на Синявинській вулиці в Москві низка ЗМІ написали, що в машині був Андрій Торгашов — заступник начальника військової частини Ракетних військ спеціального призначення в Підмосков’ї. За даними російського видання «База», у момент вибуху в машині знаходився тезка Торгашова на ім’я та прізвище. Він не має відношення до військової частини, але при цьому також служить у Збройних Силах РФ.

«База» пише, що на місці вибуху зараз працюють вибухотехніки. Слідчі вже вийшли на слід підозрюваного: він потрапив на камери спостереження, коли вночі перед вибухом прикріплював СВП до днища машини.

Постраждалий перебуває у тяжкому стані: вибухом йому відірвало ступні. У момент детонації разом із ним перебувала його дружина — вона отримала травми обличчя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві вибухнув автомобіль заступника начальника 89-го центру супутникового зв’язку ЗС РФ Андрія Торгашова. Вибух стався о 6:30 ранку 24 липня на парковці у дворі будинку на Синявинській вулиці в Москві.

Переможемо цензуру разом!

Як читати «Новини Донбасу» на окупованих територіях

Джерело