Вартість Bitcoin подолала межу у 57 тисяч доларів

Вартість Bitcoin подолала межу у 57 тисяч доларів

Фото: Getty Images Вартість біткойна досягнула $57 000

У вівторок біткоїн досяг дворічного максимуму у 57 тисяч доларів на тлі ознак купівлі криптовалюти великими гравцями.

Вартість біткойна 27 лютого досягла свого дворічного максимуму — понад 57 тисяч доларів, після того, як криптовалюту придбав один із великих інвесторів. Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що біткоїн виріс більш ніж на 10% за дві сесії, чому сприяло розкриття в понеділок інформації від криптоінвестора і фірми-розробника програмного забезпечення MicroStrategy, яка повідомила, що нещодавно придбала близько 3 тисяч біткоїнів на суму 155 мільйонів доларів.

Біткоїн також почав зростати після схвалення біржових фондів ETF у США. У понеділок обсяги торгів у кількох фондах різко зросли, і фірми, пов’язані з криптовалютами, також зросли.

Біткоїн піднявся до 57 036 дол вранці в Азії, що є найвищим показником з кінця 2021 року. Ethereum піднявся до 3 275 дол, що є найвищим показником з квітня 2022 року.

Раніше повідомлялося, що курс найпопулярнішої криптовалюти у світі Bitcoin перевищив $50 тисяч.

Нагадаємо, у січні США зробили важливий крок у легалізації Bitcoin. SEC дозволила фондам-важковаговикам галузі BlackRock, Invesco і Fidelity дрібнішим конкурентам, включаючи Valkyrie, розпочати торги.

Джерело