Антонівський міст в Херсоні зазнав чергового удару невдовзі після візиту туди Аксьонова і Кірієнко

Завдано чергового удару по Антонівському мосту в Херсоні і по переправі, збудованій біля нього російськими загарбниками.

Удар завдано 20 жовтня близько 23 годині. Пролунало шість вибухів.

Ймовірно, в той час по переправі пересувалася техніка і жива сила рашистів, які загарбники активно переміщують на лівобережну частину Херсонської області.

В місцевих пабліках пишуть, що в напрямку посту поїхали сім автомобілів «Швидкої допомоги». Можливо, є й загиблі.

Незадовго до цього, 19 жовтня Антонівський міст і переправу оглянули кримський «гауляйтер» Сергій Аксьонов і заступник голови адміністрації президента Росії Сергій Кірієнко.

Проросійський блогер Анатолій Шарій і підконтрольні окупантам херсонські медіа повідомили про «удар по цивільним», які нібито переправлялися на лівобережжя.

Медіа-обслугу окупантів навіть не засмутило те, що удар по мосту і переправі завданий під час комендантської години, яка в Херсоні – з 22.00 до 05.00. Тобто, про перебування в районі переправи цивільного населення не могло бути й мови. До того ж в агітках про евакуацію вказується як місце збору Річморвокзал.

В пабліках є інформація про те, що росіяни декого з евакуйованих планували вивозити увечері. Але чи був це вивіз саме через переправу біля Антонівського мосту, невідомо.

По переправі, зі слів очевидців, протягом 19 і 20 жовтня рухалися грузові машини під охороною військових. Ймовірно, вивозилося награбоване.

Нагадаємо, росіяни замінували дамбу Каховської ГЕС і планують історичну катастрофу.

Джерело