У Хмельницькому шахрай ледь не викрав з пошти партію навушників |

04.01.2022 08:00

Зловмисник сам замовив товар. Потім відмовився від посилки та відправив її назад і, маючи дані потерпілого, хотів забрати товар раніше. Але заявник зрозумів, що щось не так, і звернувся за допомогою до поліції.

21-річний хмельничанин через мережу інтернет продав бездротові навушники. Днями йому надійшло оптове замовлення на 150 штук. Товар потерпілий відправив до Одеси. Та за кілька днів він отримав повідомлення, що посилка повертається назад. 

Зрозумівши, що щось не так, чоловік звернувся до працівників поліції. Разом зі службою безпеки пошти правоохоронці прямо у відділенні затримали 34-річного одесита, який отримав товар замість потерпілого. Як виявилось, саме він замовив партію навушників, відправив їх назад і, маючи дані заявника, хотів заволодіти товаром, не сплачуючи коштів. До речі, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За вказаним фактом працівниками поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до 6 років ув’язнення. Також встановлено, що зловмисник використовував підроблений паспорт. Документ вилучено і направлено на експертизу. Наразі слідчі дії тривають. 

За матеріалами ВК ГУНП у Хмельницькій області

Источник