У Києві злодюга з поплічниками помстився сусідам жорстоким пограбуванням. ФОТО |

12.01.2022 22:30

До Подільського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що до її квартири на вулиці Данченка увірвався сусід разом із групою невідомих осіб та відібрав цінні речі. Для з’ясування усіх обставин події на місце були скеровані екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Прибувши за вказаною адресою поліцейські встановили, що напередодні ввечері між двома мешканцями багатоповерхівки виникла сварка через шум у квартирі потерпілого. Тоді під час з’ясування відносин чоловік вдарив свого опонента в обличчя. На наступний день зловмисник вирішив помститися своєму кривднику та для допомоги запросив своїх знайомих.

У подальшому фігурант разом із шістьма товаришами увірвався до квартири сусідів. Порушники розпилили у присутніх сльозогінний газ, завдали господарям та їх гостям тілесні ушкодження, а потім забрали з помешкання золоті прикраси, планшет та бейсбольну биту. Під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили автівку, на якій пересувались спільники, а патрульні виявили їх неподалік місця скоєння злочину.

Під час невідкладного обшуку слідчі вилучили з транспортного засобу речові докази, а трьох фігурантів затримали. Це — місцеві мешканці, 1983, 1987 та 1988 років народження.

На час досудового розслідування двоє фігурантів перебуватимуть під вартою, а третьому суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

На даний час поліцейські встановлюють інших учасників, причетних до скоєння злочину, аби притягнути винних осіб до відповідальності.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Источник