У селищі біля Херсону зарізали 57-річну жінку, підозрюваного вже затримано |

14.01.2022 23:30

Злочин був скоєний у передмісті обласного центру. В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала жителька селища та повідомила, що її сусідка померла від ножового поранення..

Заявниця розповіла слідчо-оперативній групі, що до неї прийшов співмешканець 57-річної сусідки. Чоловік повідомив, що його цивільній дружині стало зле та необхідна допомога, і пішов після цього у невідомому напрямку. Сусідка ж побігла до будинку потерпілої, де виявила її мертвою.

В ході огляду місця події поліцейські виявили на тілі жінки проникаюче ножове поранення черевної порожнини та забої на обличчі.

Працівники поліції оперативно встановили місцезнаходження співмешканця загиблої. Ним виявився 51-річний громадянин, який раніше був судимий за скоєння майнових злочинів. Він розповів правоохоронцям, що зранку разом із співмешканкою вони вдвох вживали горілку та на побутовому грунті між ними виникла сварка. Після чого конфлікт переріс у бійку, в ході якої чоловік схопив кухонний ніж та вдарив ним цивільну дружину.

Співмешканець був затриманий.

Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами ВК ГУНП у Херсонській області

Источник