Аеродром біля Харкова знову обстріляли

Фото: Харківський аероклуб Аеродром потрапив під обстріл вдруге за добу і втретє з початку війни.

В результаті обстрілу повністю знищено два ангари з авіатехнікою.

Близько 23.00 4 червня російські окупанти знову обстріляли аеродром «Коротич». По інфраструктурі аеродрому завдали трьох ракетно-артилерійських ударів. Було зруйновано два ангари і всю авіаційну техніку — легкі спортивні та тренувальні літаки, люди встигли сховатися. Про це повідомили у Харківському аероклубі ім. Гризодубовий.

«Був повністю зруйнований найбільший і найстаріший ангар, збудований ще в 60-х роках минулого століття. Ангара, який знаходився поруч, також більше немає. Літаки, які піднімалися в небо до ознайомлювальних, туристичних та навчальних польотів, використовувалися приватними пілотами для повітряних подорожей , знищені. А з ними — і мрії сотень і тисяч закоханих у небо людей. Як видно з фото, на території аеродрому жодних військових літаків чи гелікоптерів, іншої військової техніки немає і не було», — наголосили у Харківському аероклубі.

Фото: Харківський аероклуб

Як писав KHARKIV Today, у ніч на 4 червня окупанти завдали чотирьох ракетних ударів по цивільному аеродрому в Коротичі. Внаслідок обстрілу було пошкоджено кілька ангарів та літаки цивільної авіації. Вперше аеродром «Коротич» обстріляли 3 березня.

Джерело